Vinge

The light woods are contrasted with bold colours that reinforce the creative look of the office.

When law firm Vinge relocated to new premises, the brief was an attractive workplace with smaller office rooms to allow more space for meetings.

For the first time since the 1970s Vinge relocated to new premises in central Gothenburg. Expectations were high and architecture firm Wingårdhs was engaged for the interior design, which was to be functional, congenial and reflective of the creative employees.

Creative and open

Smaller office rooms allowed space for a large restaurant and a library that links together the two floors by means of a striking staircase. The layout of the office indicates a non-hierarchical organisation. The mix of sophisticated materials such as limestone and Oregon Pine flooring along with furniture classics together with bespoke modern furniture shows creativity and innovation.

Input interior was responsible for procurement, coordination and delivery of the interior furnishings.

Allow us to contact you

Send us your contact information and we will contact you.

Thank you

We will get back to you as soon as possible.

Back to the form
Oops

An error has occurred, please try again.

Back to the form