Vattenfall Luleå

At Vattenfall’s inspiring and flexible premises in Luleå employees are encouraged to get together and exchange ideas and knowledge across departmental boundaries.

When Vattenfall in Luleå relocated from the city centre to Luleå Science Park, home to Luleå University of Technology and a hundred or so other companies, a new building was constructed with capacity for around 300 employees.

The new office is open and spacious. A variety of meeting places such as break-time balconies, meeting rooms and lunch rooms in and around a large atrium create the ideal scenario for employees to get together. The feeling of community that arises generates creative collaboration and good ideas.

Scope for activity-based working

The office mostly consists of fixed individual workstations in an open-plan office setting, but there is also scope for activity-based working.

Tema Arkitekter designed the building, while Tengbom Arkitekter was responsible for the interior design and choice of materials. Input interior worked on a number of trial furnishing proposals, influenced and suggested good products from an environmental perspective, and delivered a complete interior with everything from curtains to eco-furniture and workstations.

Allow us to contact you

Send us your contact information and we will contact you.

Thank you

We will get back to you as soon as possible.

Back to the form
Oops

An error has occurred, please try again.

Back to the form