The Swedish National Courts Administration

Open-plan workstations supplemented by a number of quiet rooms for those requiring seclusion.

With flexible, open office areas and additional quiet rooms, the Swedish National Courts Administration has created an attractive workplace with a good work environment.

Employees at the Swedish National Courts Administration in Stockholm are gathered under one roof at Torsgatan 11, together with training facilities and flexible workstations for visiting staff from other parts of the country. With a well-adapted workplace the authority can better fulfil its work environment responsibility to its employees.

Input interior was commissioned to coordinate, install and deliver all new furniture and fittings and to assist with relocation and installation of existing furniture.

Setting a good example

“Our aim is to build more flexible office areas within the Swedish courts and so we must set a good example ourselves. Many employees were anxious ahead of the change, but we have now successfully created a positive work environment with everyone in an open-plan setting. To complement this, we have several quiet rooms that can be used for phone calls and visits along with four excellent conference rooms close by,” says Pia Bäck from the Swedish National Courts Administration.

Allow us to contact you

Send us your contact information and we will contact you.

Thank you

We will get back to you as soon as possible.

Back to the form
Oops

An error has occurred, please try again.

Back to the form