Lokföraren

With a shared office building for several of the municipality’s administrative functions, Uppsala Municipality wants to generate increased communication between employees and units.

Lokföraren is the name of Uppsala Municipality’s new office building, shared by several relocated administrative functions. The building houses units for urban development, nursing and care services and culture, among others. The office was one element of a larger organisational overhaul for the purpose of creating efficiency and transparency in relation to the wider community. Tengbom was responsible for the interior design, and the interior furnishings were procured, coordinated and supplied by Input interior.

Stimulating communication

The new committees, like the cultural centre, have been formulated to deliver an enhanced process based on citizens’ and users’ perspectives. The aim is to stimulate increased communication between employees and units, clear reorganisation without rebuilding, reducing the municipality’s environmental impact, attracting new manpower and offering a good work environment for existing employees.

Allow us to contact you

Send us your contact information and we will contact you.

Thank you

We will get back to you as soon as possible.

Back to the form
Oops

An error has occurred, please try again.

Back to the form