ATG

An open and interesting floor layout creates opportunities for communication and collaboration, while employees’ needs for private and secluded spaces are also accommodated.

When ATG made alterations to its IT department at Hästsportens Hus, the aim was for an open-plan workplace with good acoustics and lighting and numerous open and private meeting places spread throughout the premises.

Inspiration from aerial views

Note Design Studio drew inspiration from aerial photography with distinct patterns of differing land areas connected to one another. The concept was realised by means of varied flooring creating distinct spaces and pathways through the landscape, providing visitors with a visually stimulating journey around the office. The colour scheme varies from soft white and grey hues to jet black, with colourful details in green, yellow and bright orange. Input interior was responsible for procurement, coordination and delivery for the project.

Allow us to contact you

Send us your contact information and we will contact you.

Thank you

We will get back to you as soon as possible.

Back to the form
Oops

An error has occurred, please try again.

Back to the form